De ce este Siliciul Organic vital pentru sanatatea pielii

Afla toate beneficiile consumului de SIliciu Organic

Conform unui studiul de eficacitate*, 78% dintre participanți au fost de acord ca Siliciu Organic G5® Gel a dus la îmbunătățirea sanatatii pielii după un tratament de 28 zile.

Siliciul, esential pentru sanatatea pielii

Siliciul organic G5 joaca un rol major in compozitia si innoirea tesutului conjunctiv al pielii si ajuta la incetinirea imbatranirii pielii.

Oamenii de stiinta au publicat o serie larga de dovezi convingatoare cu privire la siliciu si sanatate de-a lungul ultimilor 50 de ani. Un studiu stiintific a aratat faptul ca gelul Siliciu Organic G5® a imbunatatit semnificativ starea de sanatate a pielii la 78% dintre subiecti, dupa folosirea gelului G5®, de doua ori pe zi, timp de 28 zile[1], si anume:

• Starea pielii, in ceea ce priveste luminozitatea si fermitatea, s-a imbunatatit la peste 80% din subiecti.
• 66% din respondenti au observat o imbunatatire a hidratarii pielii si alti 74% au remarcat o piele mai neteda.
• O reducere a porilor si petelor de pe ten la aproximativ doua treimi din totalul femeilor.

Rezultate confirmate stiintific

Studiul a testat posibilele beneficii ale gelului Siliciu Organic G5® pe pielea femeilor sanatoase. Șaizeci de subiecti de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 25 si 70 de ani au fost studiate si, aparent, toate au aveau piele sanatoasa. Studiul a fost conceput impreuna cu, si condus de o organizatie globala independenta de cercetare. Studiul a fost realizat in conformitate liniile directoare Colipa (Cosmetics Europe) pentru evaluarea eficacitatii produselor cosmetice. Femeile voluntare completat chestionare detaliate si validate in mod independent, cu privire la starea de sanatate a pielii dupa 28 de zile in care au aplicat in mod regulat gelul Siliciu Organic G5® impreuna cu regimul lor obisnuit de ingrijire a pielii. Rezultatele raportate mai sus sunt toate la un nivel de incredere de peste 99,9%

Lassus a aratat ca suplimentarea cu siliciu pe parcursul a 90 de zile de tratament a condus la o crestere semnificativa a grosimii si elasticitatii pielii: ex. pielea a devenit mai elastica si cu aspect mai tanar[2].

Ca si siliciul utilizat in alimentatie, siliciul organic se dovedeste a fi benefic pielii. Un studiu din 2007 arata ca elasticitatea pielii, ex. ‘aspectul tanar al pielii’ este imbunatatit prin utilizarea MMST in comparatie cu placebo[3]. Studiul a inclus 7 voluntari sanatosi, cu piele usor foto-imbatranita, carora li s-a administrat supliment de siliciu organic de-a lungul a 10 saptamani. S-a demonstrat o crestere a densitatii colagenului si a fibrelor de elastina din piele.

Siliciu Organic G5® livreaza siliciu cu absorbtie de până la 70%, de cel putin patru ori mai mare decat puterea de absorbtie a oricarei alte forme de supliment cunoscute.